Svallande premiärkänslor

När söndagsmorgonen gryr, står vi en stund på en trappa och ser himlen ljusna över ängarna. Vi har lämnat vår nionde premiärafton bakom oss, och för ett ögonblick är det nästan svårt att ta in det vi är med om. Det som började som ett test för att se om det över huvudtaget var möjligt att driva teater på landet på det sätt som vi ville, har vuxit till att bli något vi aldrig hade kunnat föreställa oss. Eller kanske drömde vi om det, men vågade inte riktigt tro att det skulle gå.

Men nu är vi här, och efter lite sömn känns det mera verkligt, och vi ser tillbaka på gårdagen med stor stolthet och värme. Vilken urpremiär, vilken urladdning, och vilket mottagande.
Månader av förarbete och några galet intensiva repetitionsveckor resulterade i ett varmt möte med en underbart levande publik. Från andlöst knäpptysta till böljande av skratt. Mitt i allt detta stod vi, stundtals lugna och stundtals med nerverna utanpå för att berätta historien om familjen Mårtenssons törst. Ensemblen levererade och publiken svarade – vilket samarbete!
Tack för en underbar kväll!

Nu börjar nästa del av resan, och vi ser fram emot den. Så, varmt välkomna alla ni som ännu inte sett föreställningen, och tack till alla er som gjorde urpremiären till en kväll att minnas.

Premiärpublik – Göran Parkrud och Susanna Helldén

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: