AKTUELLT

Foto: Linus Hellström

Sommaren som ingen annan blev av! 

Vi såg det som viktigt att hålla kulturen vid liv, och mitt i en tid som vi aldrig kommer att glömma bjöd vi på sommarteater i Magasinet, trots allt. Med Corona-säkrade avstånd i salongen, och ett kraftigt reducerat publikantal per kväll blev det mer exklusivt och mer intimt än någonsin!

GLÖMSKA

Vi bjöd på den tredje och sista fristående delen i trilogin om familjen Mårtensson av Göran Parkrud mellan den 4 juli och 15 augusti i Magasinet på Tofta Herrgård. 

Läs mer om föreställningen här: GLÖMSKA

Medverkande: Jill Ung, Susanna Helldén, Lisa Parkrud, Lars Magnus Larsson, Carl-Markus Wickström, Ylva Olaison, Charlie Parkrud/Jack Hedesström. Scenografi och ljus: Beate Persdotter Løken. Mask och kostym: Agnes Parkrud. Ljuddesign: Patrik Vörén. Teknik: Frida Bagri. Producenter: Susanna Helldén. Affischfoto: Karin Wildheim. Grafisk form: Anders Wennerström. Regi och manus: Göran Parkrud.

PJÄSERNA I BOKFORM

IMG_5541Är du nyfiken på de tre pjäserna i trilogin, TÖRSTVILSE och GLÖMSKA, och/eller vill du minnas tillbaka till somrarna som gått? Då finns pjäserna att läsa i bokform! 

Swisha i så fall 150 kr + 50 kr i porto till oss på 123 322 67 19, uppge namn och adress i meddelandefältet, så skickar vi signerade ex av böckerna Törst och Vilse till dig, var du än befinner dig i världen! (En bok kostar 60 kr + porto)

 

 

BUNDENFilmbild
När vi inte kunde ses i teatersalongen eller på biograferna, bestämde vi oss för att under en tid släppa vår film BUNDEN fri! Nästan i alla fall. För en liten slant kunde man se filmen under ett par veckor, och så många det var som tog chansen! Tusen tack för alla bidrag och fina ord! Just nu är filmen iväg på andra äventyr, men kanske får vi möjlighet att återkomma med den lite längre fram. Håll utkik!

LIV PÅ JORDENLIV bild
Under våren har vi sjösatt vår nya familjeföreställning Liv på jorden, som spelades av Susanna Helldén och Johan Carlberg på Hagateatern i Göteborg under slutet av Mars. Föreställningen blev varmt och väl mottagen, och återkommer så småningom! Håll utkik!

 

 

SKAPANDE SKOLA – I mig, I dig, i oss

Bild från klass 3Emma Vendelek och Teater Toftas Susanna Helldén har också haft premiär under året för ett skapande skola-projekt. De har under våren mött ca 200 elever i fjärde klass i ett projekt kring bild, gestaltning och text. Läs mer här: Skapande skola

 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

<span>%d</span> bloggare gillar detta: