AKTUELLT

Blir det några varma sommarkvällar i Magasinet i år?

Ja, det hoppas vi innerligt att det blir!

Den rådande situationen med Coronapandemin gör att allt känns lite osäkert just nu, och ingen vet hur allt ser ut om ett par veckor, och vilka regler som gäller om ett par månader.
Men vi planerar fortfarande att ha premiär på sommarens föreställning i Magasinet på Tofta Herrgård i början av juli. På grund av det rådande läget, väntar vi dock med att släppa biljetter. Mer information kommer så snart vi vet hur situationen utvecklar sig.

Under tiden pågår arbetet bakom kulisserna för fullt!

GLÖMSKA 66C5F609-1286-4DDA-9A5B-6385C400A8D2
Göran Parkrud har färdigställt den tredje och sista fristående delen i trilogin om familjen Mårtensson, GLÖMSKA, och repetitionerna har börjat! Det är ett otroligt fint gäng som sagt ja till att medverka, trots de nuvarande mycket osäkra förhållandena. Går allt väl så blir det premiär 4 juli kl. 19.30 i Magasinet på Tofta Herrgård. 

Mer info om vilka som medverkar och vad som väntar i sommar kommer! 
Följ med oss längs vägen! 

IMG_5541Är du nyfiken på de två första pjäserna i trilogin, TÖRST och VILSE? De finns att läsa i bokform! Kanske något för karantäntillvaro?
Swisha i så fall 120 kr till oss på 123 322 67 19, uppge namn och adress i meddelandefältet, så skickar vi signerade ex av böckerna Törst och Vilse till dig, var du än befinner dig i världen! (Man måste absolut inte ha läst eller sett Törst eller Vilse för att se Glömska i sommar…)

 

 

BUNDENFilmbild
När vi inte kunde ses i teatersalongen eller på biograferna, bestämde vi oss för att under en tid släppa vår film BUNDEN fri! Nästan i alla fall. För en liten slant kunde man se filmen under ett par veckor, och så många det var som tog chansen! Tusen tack för alla bidrag och fina ord! Just nu är filmen iväg på andra äventyr, men kanske får vi möjlighet att återkomma med den lite längre fram.

LIV PÅ JORDENLIV bild
Under våren har vi sjösatt vår nya familjeföreställning Liv på jorden, som spelades av Susanna Helldén och Johan Carlberg på Hagateatern i Göteborg under slutet av Mars. Föreställningen blev varmt och väl mottagen, och återkommer i höst!

 

 

 

SKAPANDE SKOLA – I mig, I dig, i ossBild från klass 3
Vi har också haft premiär för ett nytt Skapande Skola-projekt!
Emma Vendelek och Susanna Helldén har mött ca 200 elever i fjärde klass i ett projekt kring bild, gestaltning och text. Läs mer här: Skapande skola

 

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: