LYCKE FILM

Bunden-galleri

BUNDEN – TRAILER

Trailer: Viktor Parkrud

Äntligen kan vi erbjuda er en möjlighet att se filmen BUNDEN. Många är de fantastiska människor som arbetat hårt för att färdigställa filmen med oerhört knappa resurser, och vi är så glada att kunna säga att nu är det dags!

BUNDEN BILD

 

Första visningen och tillika VÄRLDSPREMIÄREN kommer att äga rum på Bio Roy i Göteborg, söndagen den 24 mars, kl. 18.00.

Biljetter hittar ni här:
Bio Roy – BUNDEN

Varmt välkomna att dela denna stora skälvande stund med oss!

 

 

Följ oss också på Lycke Films facebooksida.

BAKGRUND
Efter åtta år med Teater Tofta, så gav vi oss in på en ny spännande resa vid sidan av teatern. Vi startade filmbolag, och sommaren 2017 spelade Lycke Film in sin första långfilm på Tofta Herrgård med omnejd. Filmen bygger på succépjäsen BUNDEN av Göran Parkrud, det är en vacker sommarfilm mitt i Lyckeidyllen, men också en brännande nära film om kärleksrelationer, familj, bundenhet, sexualitet och frihet.

Att få statligt stöd för att spela in en film är en tidskrävande och snårig process, och vi ville inte vänta. Därför beslutade vi oss för att genomföra detta drömprojekt med små resurser, men med stor kunskap och engagemang hos filmteam och skådespelare. Dessutom gjorde vi under våren 2017 en Crowdfundingkampanj, där många engagerade generösa människor gick in och gav bidrag till filmen, och möjliggjorde inspelningen. Känslan i att ha så många som vill göra detta tillsammans med oss är oslagbar. Vi är så tacksamma att orden nästan inte räcker till. TUSEN TACK till er alla.

Under 20 dagar spelade vi så in filmen på Tofta Herrgård med omnejd. Vi fick se Lyckes vackraste soluppgångar och solnedgångar, vi fick tack vare vårt fina samarbete med alla på Tofta Herrgård tillgång till de ljuvliga rummen där, och alla våra medarbetare gjorde ett fantastiskt arbete.

Efter denna fantastiska sommar följde ett enastående höst- och vinterarbete av vår klippare Patrik Forsell, i somras gradades filmen av Emil Eriksson på Zentropa Sweden, och sen dess har ljudläggning pågått på Enric Productions, och nu är filmen klar!

 

Missade du kanske crowdfundingen och känner att du också vill vara med?

Vanligtvis kostar en film ett par miljoner att göra. Det har vi inte, och fortfarande saknas medel för att täcka alla våra kostnader för filmen. Därför är vi tacksamma för all hjälp vi kan få, i stort och i smått. Vill du eller kanske ditt företag synas i samband med filmen, eller vill du hjälpa till på något annat sätt, så skriv till oss på lyckefilm@gmail.com!

Här är några bilder från inspelningen!

 

 

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: