VÄLKOMMEN TILL TEATER TOFTA

”En allvarsam, lekfull spelplats mitt i idyllen” – Forser GP. I Magasinet på Tofta Herrgård får man uppleva hettan, svetten och närheten när äktenskap knakar, kärlekar uppstår och strider utkämpas – på armlängds avstånd.

För åttonde sommaren i rad bjöd vi förra sommaren på spännande dramatik i en unik teatermiljö, i vackra Lycke utanför Kungälv, Gardells Människor i solen.
Just nu är vi också mitt i en spännande långfilmsproduktion som bygger på en av våra tidigare föreställningar, som väntas bli klar under sommaren 2018.

Varmt välkomna att följa vårt arbete här på sidan. Snart kommer vi att avslöja mer om vad som väntar i sommar!

På bilden; Magasinet på Tofta Herrgård. Denna alldeles särskilda plats och byggnad. För hundratals år sen byggdes hon som sjömagasin och stod vid vattnet. Så småningom plockades hon ner, bräda för bräda och byggdes upp på sin nuvarande plats för att användas som spannmålsmagasin. Genom tiderna har hon bevittnat en mängd bröllop, fester, julmarknader, vernissager, och tillställningar av alla de slag. Hon har tålmodigt lyssnat till samtal från kaffedrickare, marknadsbesökare och bröllopsgäster. För snart nio somrar sen blev hon teaterscen, och nu finns också en mängd skådespelarröster och bubblande publiksorl i hennes gömmor. Nu står hon där och väntar på de nya rösterna, i den kommande sommarens föreställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: