Ännu ett mycket kärt återseende – Lisa Parkrud

Så var det fredag igen och vi önskar trevlig helg, och passar på att bjuda på ännu en väldigt fin skådespelare!
De finns många som varit med från Teater Toftas start, som följt och hejat och bidragit med kunskap, energi, konstnärligt driv och pepp. Några på lite längre avstånd och andra med större inblick i verksamheten. Lisa är en av dem, och på riktigt nära håll har hon varit delaktig på ett helt ovärderligt vis, och det är en fröjd att åter få ha henne med i en sommarensemble! Det är två år sen hon stod på Magasinets scen som Kristin Linde i Ibsens Dockhem, och sen dess har hon bland annat spelat Gerda i Snödrottningen, varit på turné med Banditsagors Barnen i trädet, och håller för närvarande teaterkurser på Folkuniversitetet. Vi ser mycket fram emot att arbeta med henne igen!

Varmt välkommen tillbaka till Teater Tofta Lisa!

om relationen till Teater Tofta.
Jag har varit engagerad i Teater Tofta sedan start. Vissa år väldigt mycket andra år lite mindre. Det här blir min tredje sommar som skådespelare ute på Tofta och Människor i solen blir min fjärde produktion. Strindberg x2 2012, Ett Dockhem 2015 och Snödrottningen vintern 2015.

om rollen…
Jag ska spela Ingrid. Hon lever tillsammans med Stig och deras relation är något obalanserad för att utrycka det milt. Ingrid ber konstant om ursäkt för allt och jag ser fram emot att förhoppningsvis kunna förstå vad alla dessa förlåt betyder egentligen.  

om sommaren…
Det har bildats ett fantastiskt fint gäng som ska göra Människor i solen tillsammans och jag ser så himla mycket fram emot att få jobba med och lära känna varenda en som på något vis ska jobba med produktionen. Kaffe på trappan i solen också ser jag också fram emot! Och kakor! Det finns alltid mycket kakor på Tofta!

om livet bortom teatern…
Jag åker jag väldigt, väldigt mycket tåg fram och tillbaka till en kärlek som bor långt bort. Knegar på med lite olika saker mellan skådespelarjobb. Spelar numera ganska ofta brädspel, tittar väldigt gärna på havet och kanske en och annan tv-serie, och dricker alldeles för mycket kaffe.

om det modigaste…
I början av förra hösten blev jag tvungen genomgå en liten operation. Det var verkligen inget som var farligt men det tog väldigt lång tid att läka vilket gjorde att jag blev sjukskriven i några månader. Den perioden testade mig fysiskt och psykiskt på ett sätt som jag aldrig har varit med om förut. Jag tycker jag att jag var jävligt modig varenda en av de dagarna.

Ja, vi ser mycket fram emot sommaren med dig Lisa! (och kaffet och kakorna på trappan)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: