Äntligen på plats!

Vissa dagar känner man sig väldigt lyckligt lottad. Som när en handfull människor samlas en strålande vacker söndag, för att bygga och måla ett helt gradängsystem. Ett enormt tungt och tålamodsprövande arbete, som stundtals kan kännas ändlöst. Och att det kan vara så trevligt. Nästan provocerande trevligt, som någon uttryckte det… Hur som helst, det var en väldigt fin dag, och nu står Magasinet i teaterskrud igen. Vi kan flytta in.

Imorgon är det tillbaka till repetitionerna, på tisdag är det öppet rep för Teater Tofta-vännerna (det är inte försent att anmäla sig!), snart är det midsommar, och så är vi straxt där – det vankas urpremiär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: