Full fart framåt

Så är det alldeles strax dags. Igen. Den här gången känns det som en blandning av premiärnerver och julaftons morgon som barn. Repetitionsstart. Vi har tjuvstartat hela våren, skrivit, läst, sjungit, pratat, läst igen, osv. Men nu är det inte långt kvar, sommaren står runt hörnet, och premiären är inom räckhåll. Idag har vi gått i prideparad, för alla människors lika värde och rätt att älska, och imorgon börjar vi repetera på heltid. Som alltid är repetitionstiden så kort att vi redan från början känner elden nosa oss i baken. Det finns en tjusning i det. På något sätt en oundviklighet, ett – nu gäller det, som heter duga. Vi kan inte trava omkring och känna oss fram i ett par veckor innan det börjar bränna till på riktigt, det är bara rakt på. Ner på djupet, full fart framåt. Hur ska det gå? Kommer vi hinna fram i tid? Kommer publiken? Ska det vara så här? Ja, det är nog så det ska vara. Så önska oss LYCKA till! Gärna här, på facebook eller instagram längs vägen. Vi ses!

En kommentar på “Full fart framåt

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: