Gästspel på Folkteatern

Så är det äntligen klart. Till hösten tar vi upp Norénföreställningen från sommaren 2013, Sanning och konsekvens, för gästspel! Det blir sex föreställningar på Folkteaterns Vita scen med premiär 25 september. Vi spelar också 26 september, 1, 3, 10 och 11 oktober.

Häromkvällen gjorde vi ett litet avbrott från LYCKA och dök ner i en läsning av Sanning och konsekvens tillsammans med vår regissör Erik Ståhlberg. Ett år har gått, och pjäsen känns oerhört bekant, men ändå ny på något sätt. Kropparna minns den, det rycker i oss, vi glider in i rörelser som legat och vilat i många månader. Det fysiska är påtagligt, positionerna och riktningarna ropar på oss. Plötsligt hör vi nya saker, orden får här och var nya betydelser, det finns mer att utforska, och det hela känns väldigt lustfyllt. Inte så ofta får man möjlighet att vila en pjäs ett år, för att sedan ta upp den och arbeta med den igen. Vi är väldigt glada för det, för vårt nya samarbete med Folkteatern, och för att vi återigen får möjlighet att bjuda på denna viktiga och grymma pjäs, och den här gången för göteborgspubliken.

 

2 kommentarer på “Gästspel på Folkteatern

Add yours

  1. Vad roligt att göteborgspubliken ska få möta er! Jag gläds för dem och för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: