En knapp vecka till urpremiär av LYCKA

En vecka kvar. Knappt.

Medan många förbereder för att gå på semester, trappar ner, börjar ta det lite lugnt och känner att det är dags för långa frukoststunder i pyjamas – upplever vi den mest hektiska, hysteriska, spänningsfyllda och kreativa veckan under året på Teater Tofta. Vår huvudförfattare tillika regissör går på högvarv, skriver om manus, kastar om och prövar nytt. Skådespelarna pluggar repliker, undersöker relationer och ligger sömnlösa. Producenten marknadsför, svarar på frågor, skriver texter och bockar av ändlösa listor. Fotograferna levererar bilder för press, program och sociala medier. Scenografen och ljussättaren med assistent gör ljusbilder, pillar med scenografin och  jobbar med tusen rumsliga detaljer. Teater Toftavännerna ordnar med luncher, hjälper till med ditt och datt och planerar för premiär. Den grafiske formgivaren lägger sista handen på program, korrekturläser och gör annonser. Herrgårdsvännerna planerar menyer, tar emot bokningar och fyller på teaterbaren. Våra familjer, bekanta och tidigare besökare hejar på och stöttar.

På fredag ska allt vara på plats. Stundtals känns det stört omöjligt, stundtals känns allting lätt. Någonstans däremellan pendlar vi nu. Men vad spännande det ska bli. Att få pröva den här historien på vår publik under många varma sommarkvällar , ingen den andra lik.
Så när kvällen faller på och ni tagit er ur pyjamasen, och för en stund blivit mätta på solen, båtturerna och picknickfiltarna – kom och möt oss i Magasinet på Tofta Herrgård, och upplev LYCKA med oss. Det känns som en sommar vi sent kommer att glömma.

 

foto: Viktor Parkrud & Aurora Gossé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: