Nu är det jul igen

På Teater Tofta vet vi att det är jul när Mildred och Ursula gör sig redo för att äntligen möta sin publik, barnen och deras familjer i Garaget på Tofta Herrgård. I år är vi extra glada över att bjuda på ännu lite mer av trollen, då de fått sällskap av pianisten Anna, som får julstämningen att nå nya höjder. Mildred och Ursula kämpar så att svetten lackar med att få vara som de är och kanske ändå kunna vara vänner, och det här med julen och julkänslorna är ju inte helt okomplicerat… eller?

Det sjuder av liv på herrgården, det doftar gott, hantverkarna är på plats, i tunnbrödsboden eldas det i ugnen, hästarna vädrar och frustar och det förväntan ligger i luften. Så ta en tur. Kom och dofta, kom och se, kom och hör, och kom och smaka på vad Tofta Herrgård och Teater Tofta kan ge just dig i advenstid.

Titta också gärna in i vårt Trollgalleri under Aktuelltfliken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: