Höstmöte!

Teater Toftas Vänner bjuder till höstmöte den 7 november kl 18.30 på Tofta Herrgård. Ni som redan är medlemmar har blivit inbjudna, och för er som inte är medlemmar, ni hinner bli det! Läs mer om hur under fliken Teater Toftas Vänner här på sidan, anmäl er och kom på höstmöte!
På programmet står bland annat ett samtal med Per Nordin, lärare i scenframställning vid Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet. Han kommer att tala om skådespelarkonsten, teatern och samhället – förr och idag. Efter inlägget finns det tid för samtal. Per Nordins före detta elever Susanna Helldén och Göran Parkrud kommer också vara med på mötet, och läser ur en text som kanske kan vara aktuell för en sommar framöver. Dessutom bjuder herrgården på en höstlig pumpasoppa med bröd för 50 kr för den som vill. Anmälan skulle varit inne senast igår, söndag 3 november, men det går säkert bra om ni hör av er nu! Skriv till teatertoftasvanner@gmail.com.

Varmt välkomna till en stämningsfull höstkväll på vackra Tofta Herrgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: