En månad till premiär

Så var det dags att packa upp svansarna, framkalla julkänslorna, och sätta tänderna i ännu En Förtrollad Jul på Tofta Herrgård. Det känns oerhört lustfyllt med denna musikaliska lek på största allvar för hela familjen, som vi har glädjen att presentera i Smedjans Garage, med premiär den 30 november kl 13.00.
Vi får möta Ursula och Mildred, två troll med helt olika tankar omkring begrepp som vänskap och jul. Mildred bor i Garaget på herrgården, och är inte alls intresserad av det sällskap som Ursula plötsligt erbjuder henne en kväll i juletid. Kan de verkligen bli vänner? och det här med att fira jul, det är kanske inte så lätt alltid?
Vi bjuder er en humoristisk familjeföreställning med mycket dramatik på trolls vis, och i år får trollen dessutom sällskap på scen av en pianist!. För er, stora som små, som eventuellt har sett den tidigare, kommer vissa saker att kännas igen,  annat är helt nytt. Som Kalle Anka på julafton helt enkelt. Men live. I ett Garage på Tofta Herrgård. Gör en paus mitt i julstöket! Välkomna in till oss i vår förtrollade värld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: