Tack för i år, och välkomna tillbaka 2014!

Vilket fantastiskt år som snart är till ända för oss på Teater Tofta! Vilken rolig och varm Norénsommar det var, och vilket gensvar vi fick. Och vilken ljuvligt magisk trollföreställning vi fick göra för så många små och stora barn.

Det som känns som starkast när vi ser tillbaka, och det vi tar med oss när vi blickar framåt är det enorma stöd och engagemang vi känt från vår entusiastiska publik, vår fantastiska vänförening, våra underbara medarbetare, och våra kära vänner och samarbetspartners på Tofta Herrgård. Tack till er alla! Nu tar vi snart lite ledigt över helgerna. Nåja… helt ledigt blir det nog inte. Förberedelserna för nästa sommar pågår ständigt, och en och annan pjäs kommer nog att plöjas till julgodiset. Men vila ska vi också göra, och vi säger tack för i år. En god jul och ett sprakande gott nytt år önskar vi på Teater Tofta!

2 kommentarer på “Tack för i år, och välkomna tillbaka 2014!

Add yours

  1. Jag önskar er alla detsamma! Jag ser fram emot nästa sommars föreställningar och är väldigt nyfiken på vad kommer att bli!

  2. Säger som Erna — stort tack även till er. I år har jag tagit del av såväl Norén som lika magiska troll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: