OSTBÅGAR OCH RÖDVIN

I princip varje kväll efter repetitionerna kommer vi, Susanna, Göran och Lisa i det här fallet, hem till vår lilla stuga i Lycke, 3 km från spelplatsen i Magasinet på Tofta Herrgård. Vi tuffar hem i vår Teatertoftabeprydda Kia. Vi bubblar av oss om dagens arbete, Göran jobbar med sin statistik, Susanna marknadsför och pysslar med bokningar, och Lisa analyserar det sceniska arbetet och kommer med nya infallsvinklar och hejarop. Och så äter vi ostbågar och dricker ett glas rött vin. Helst ska ostbågarna vara öppnade dagen innan så att de är lagom sega, och helst ska vi vara nöjda och glada med dagens arbete. Som idag. Och så går repetitionsdagarna, och premiären är nära nu. Det känns i luften. Den dallrar.

En kommentar på “OSTBÅGAR OCH RÖDVIN

Add yours

  1. vi kommer så småningom- och skall förstås testa ostbågeknepet, låter lagom segsunkigt.
    Heja på er
    KHW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: