PREMIÄRVECKA!

Så var den här, premiärveckan. Alltid lika skälvande, rafflande, spännande och mäktig. Teknikrep varvas med genomdrag, finputsningar och dansrepetitioner. Ibland känns det som att vi är på rätt kurs, och ibland vänds allt uppochner. Ikväll fick vi uppleva det som händer när slutspurtsnerverna plötsligt lägger sig utanpå. Det blir lite spänt i rummet efter repet, allvarliga miner, pressade röster. Då gäller det att hämta hem, vila och lita på att bygget håller även när vindarna tilltar. Så det gör vi nu. Sover en liten stund, för att snart stiga upp igen och arbeta vidare mot vårt mål. Och hela tiden längtar vi nervöst och nyfiket efter att möta publiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: