Kreativa Medarbetare

Ibland stöter man på människor som är sådär självklara och hänger med på ens idéer, nästan innan man ens har uttalat dem. Så var det med Teater Toftas fantastiska produktionsassistent Anna Risnes fantastiska mamma Stina Risne, som dök upp på teatern en dag (för att se till att husvagnen som hon och hennes man Göran har ordnat till oss fungerade som den skulle) Det nämndes att publikens ryggstöd kanske skulle behöva vadderas lite, och vips så hade Stina tagit sig an uppdraget. Det sägs att hon inte sa ett ljud i bilen hela vägen hem till Hemsjö i Alingsås kommun – hon satt och räknade och fnulade och funderade på hur hon på bästa sätt kunde lösa uppgiften, och hon säger själv att det är det hon gillar, utmaningen att få klura ut hur hon ska gå tillväga. Och nu är de där, de vadderade ryggstöden, och vi tackar och bockar. Stina har varit mellanstadielärare i 43 (!) år, och går i pension i höst. Hon planerar att ägna sig åt att fotografera, sy och blogga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: