Första repetitionen

Så var vi igång! Har man fem veckors reptid (vanligt är att man har runt åtta) och har två pjäser att jobba med, gäller det att inte förspilla sin tid. Låt er inte luras av bilden av sex skådespelare som i lugn och ro läser i solskenet. Timmen senare var vi redan på golvet inne i Magasinet, gjorde övningar och tog oss an de första scenerna under ledning av Göran, en av våra två regissörer. Vi tog med glädje tag i dagens uppgift, och det insinuerades, flörtades, förfördes och utmanades när vi prövade oss fram för första gången. Vi lekte med med elden, samtidigt som herrgårdsgrannen eldade så att det regnade små askflagor över Magasinet, och vi luktade brasa när vi kom hem.  Tjo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: