Sex nya röster

Efter att ha byggt färdigt gradängerna och gjort oss klara för morgondagens repstart, åkte några av oss in till Bio Roy i Göteborg för att se Sex nya röster från Filmhögskolan – Avgångsfilmerna 2012. Så spännande att få ta del av de nya filmarnas verk! Extra spännande var det förstås också att se Gustav Annerbloms Monologen, där tre av våra medarbetare var med. Göran spelade pappan i ett mardrömsmysterium som lekte med skräckfilmens schabloner, och publikens nerver! Även Lisa och Anna kunde ses i filmen. Kul! Det finns en chans till att se avgångsfilmerna, när GIFF ordnar minifilmfestival på Roy under Kulturkalaset 14-19 augusti. Ta den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: