Sommarpaket och Teaterbar på Tofta Herrgård

Karen och Petter, tillsammans med Herrgårdsägarna Bertil och Lillemor, tog emot oss med öppna armar när vi för tre år sen kom med våra idéer om att starta en sommarteater på Tofta Herrgård, och nu när vi är mitt i tredje sommaren är samarbetet nära, varmt och väl utvecklat. Året runt driver de en mycket uppskattad konferensverksamhet och restaurang, med vinprovningar, golfpaket och mycket mycket mera. I samband med våra föreställningar öppnar de Teaterbaren i Magasinet, också den med fullständiga rättigheter, där det förutom goda drycker i år finns möjlighet till lättare mat såsom french hotdog och läckra paninis, eller kaffe med något gott till. Teaterbaren är öppen en timme innan varje föreställning, och i pausen. Det finns också möjlighet att avnjuta den populära teatersupén innan föreställningen uppe på herrgården, och sommarpaketet innehåller både supé, övernattning och frukost till ett mycket förmånligt pris! Läs mer på Tofta Herrgård

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: