Ny pjäs av Göran Parkrud: ARKIVET

Så ÄNTLIGEN kan vi avslöja titeln på den pjäs vi ska spela i sommar!

Varmt välkomna till:

ARKIVET

En pjäs av Göran Parkrud

I höstas fick vi stöd från Dramatikerrådet vid Sveriges Författarfond, och Göran Parkrud fick uppdraget att skriva ännu en pjäs för Teater Tofta. Här har hans pjäser Lycka, Bunden, och trilogin Törst, Vilse och Glömska spelats, och alla har dessa pjäser blivit varmt mottagna. Ni minns väl?


Vi tror och hoppas att ni kommer ha lika stor behållning av Arkivet!

I veckan som gick var det dags för ensemblen att för första gången läsa pjäsen i sin helhet. Vi möttes på teater Cinnober i Göteborg där vi kommer att repetera innan vi flyttar ut till Magasinet. Tidigare har delar av ensemblen fått pröva enskilda scener och improviserat kring Görans utgångspunkter för skrivandet, men nu var det alltså dags för läsning av hela pjäsen. Förväntningarna var höga. Så började läsningen, och sida efter sida vecklade orden ut sig på ett sätt som gjorde att det kittlade i magen, tumlade om i hjärnan och skrattet bubblade och fastnade i halsen om vartannat. Det känns helt enkelt helt rätt. 

Som vi längtar efter att bjuda er på detta! Urpremiär blir det i alla fall den 8 juli kl. 19.30 i Magasinet på Tofta Herrgård.

Fick ni också höga förväntningar nu? Härligt! Kom till Tofta Herrgård och dela sommaren med oss – det blir oförglömligt! 

BILJETTERNA SLÄPPS PÅ MÅNDAG DEN 8 MAJ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: