Premiär 8 juli!

Redan nu kan ni skriva upp detta datum, för då rullar spelperioden i Magasinet på Tofta Herrgård igång! Sen spelas föreställningen fram till slutet av augusti. Så vad är det då ni ska få se i sommar? Jo, en nyskriven pjäs, som faktiskt inte finns i sin helhet än. Dramatikern Göran Parkrud, som tidigare skrivit Lycka, Bunden, Törst, Vilse och Glömska för Teater Tofta, är i full gång med skapandet.
Ensemblen har redan fått pröva flera av texterna, och det vi kan säga nu är att detta vill ni inte missa! Det blir en underhållande, komisk och rörande berättelse, om ensamhet, om arbete, om drömmar, om längtan. Tror vi. Den är ju trots allt inte klar. Vi kommer berätta mer längs vägen…

Något annat som blir nytt för i år är hur salongen ser ut! I tretton år har bänkarna, som numera är stolar, varit placerade på samma sätt, men i år blir det annorlunda… spännande!

Arbetet med scenografin pågår också för fullt, det målas rörprover, skissas, prövas färger, former och placeringar. Magasinet står och väntar i sin vårvinterdvala, och vi kommer dit med jämna mellanrum för att känna oss fram tillsammans med scenograf Ida-Lovisa Rudolfsson, ljussättare Beate Persdotter Løken och dekorsnickare Stefan Westerberg, för att så småningom flytta in och ge plats åt sommarens föreställning.

Som vi ser fram emot detta. Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: