Vi kommer att ses…

När man ser ut genom fönstret anar man våren i luften. Ute värmer solen en smula på näsan och ljuset dröjer sig kvar betydligt mycket längre än för ett par veckor sen. Det brukar betyda full fart framåt för oss som planerar sommarteater och andra evenemang som äger rum inom några månader. Och sannerligen, vi arbetar framåt, om än med något försiktigare fart än under normala omständigheter. Vad nu normala omständigheter är, börjar man snart stilla undra. För när man ser ut i världen så känns det fortfarande ovisst och något osäkert när man kan börja öppna upp och släppa taget om restriktioner och försiktighetsåtgärder. 

MEN, vi planerar för en sommar i Magasinet på Tofta Herrgård! Vi är målinriktade och envisa, utan de egenskaperna hade vi inte kunnat fullfölja vår vision om att driva en teater på det sätt vi nu gjort i elva år, och med en pandemisommar i bagaget, så ska vi nog kunna klara en till, om det behövs. Vi vet att det går att genomföra föreställningar på ett smittsäkert sätt, och vi tror på att vaccinet kommer att ha gjort skillnad. 

För vi LÄNGTAR så efter att få mötas igen!

Så småningom ska vi berätta mer om vad vi kommer att bjuda på i sommar, vi ser fram emot det. Så håll utkik här på hemsidan och på sociala medier. 

Biljetterna kommer att släppas först när vi vet hur eventuella restriktioner för sommaren kommer att se ut, men nånstans i början av juli hoppas vi innerligt på att slå upp dörrarna till Magasinet och bjuda er att kliva in. 

Vi håller i och ut, och hoppet om en teatersommar lever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: