Recensenter och publikröster om Glömska

På premiären av Glömska hade vi två recensenter på plats, här är deras ord om föreställningen.

Lis Hellström Sveningson skrev i GP:

Äntligen satt jag i salongen! Efter fyra månader med inställda föreställningar, stängda teatrar och en övermättnad på digital scenkonst – som likt snabbmat slevats fram i mer eller mindre panik – var det med stor förväntan jag tog plats hos Teater Tofta för premiären på ”Glömska”. Och jag blev inte besviken.

Hela recensionen finns att läsa här: GP – Recension Glömska

Kai Martin skrev på Kai Martin Blogg:

Nej, vi är inte bortskämda med sommarteater denna sommar 2020 och få är biljetterna till den som nu spelas på Tofta Herrgård. Men det är inte av desperation och törst efter kultur som ”Glömska” är värd ett besök. Istället är det för svenska dramatik med kvalitet spelad av engagerade skådespelare som noga mejslat ut sina karaktärer till levande individer. För den som önskar att kliva in i ytterligare en svensk, småborgerlig klaustrofobi av oventilerade känslor och aldrig utredda händelser. Med skillnaden att ”Glömska” vågar sluta med en öppning mot ljuset.

Hela recensionen finns att läsa här: Kai Martin Blogg – Recension Glömska

Publiken skickar oss ibland små meddelanden efter att ha sett föreställningen, och det är alltid med glädje vi mottar dessa rader. Här är några ord från dem som sett föreställningen hittills:

”Fantastiskt att även detta år få se er spela ett nyskrivet, innerligt, komplicerat och djupt mänskligt stycke livsvisdom.”

”Såg den idag/igår? Härlig, liksom tidigare föreställningar. Tack.”

”Jag var på genrepet i fredags och det var magiskt. Att få gå på teater efter coronavåren, att pjäsen är rörande, rolig, rafflande, snygg och att skådespeleriet håller otroligt hög nivå – det är några av anledningarna till att jag rekommenderar er att boka en biljett snarast! (Det finns inte så många platser eftersom man sitter glest i bänkarna.)”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: