Det kommer en sommar…

Det är kanske lite tystare från vårt håll, jämfört med hur det brukar se ut så här års. Vi brukar spruta ur oss bilder och glada tillrop. Det brukar handla om alltifrån intervjuer med medverkande, till bilder från repetitioner och information om olika aktiviteter som väntar inför sommarens föreställning.
Men allt är ju som bekant annorlunda i år…

Men, vi har varken glömt er, eller lagt ner arbetet. Tvärtom! Vi arbetar för fullt, och repeterar sommarens pjäs i Gathenhielmska huset i Göteborg. Skådespelarna och teamet är på plats, och det känns otroligt roligt och kreativt! Vi siktar på premiär den 4 juli i Magasinet på Tofta Herrgård som planerat.

Vi har använt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg och kommit fram till att vi kan genomföra föreställningen under rådande restriktioner. I dagsläget innebär det fyrtiotvå personer i salongen, då vi är sju på scenen och en tekniker i rummet. Vi tar också bort den främsta bänkraden, för att säkerställa avståndet mellan skådespelare och publik. Vi följer de råd om hygienrutiner som gäller, både tillsammans med våra medarbetare och i lokalen på Tofta Herrgård.

Med fyrtiotvå personer i salongen kommer denna upplevelse om möjligt bli än mer intim, exklusiv och så spännande!

Rekommendationerna om att stanna hemma om man är sjuk gäller självklart såväl skådespelare som publik. Detta innebär att vi kan komma att ställa in med kort varsel om någon i ensemblen blir sjuk. Vi kommer också att ha fri avbokning och återbetalning, vilket kommer att gälla både vid eventuell inställd föreställning, och om man som publik känner sig lite sjuk och då stannar hemma.

Vi håller oss dagligen uppdaterade om läget. Skulle restriktionerna ändras på något sätt, följer vi givetvis de nya rekommendationerna.

Allt detta sammantaget gör att vi väntar ytterligare med att släppa biljetter till GLÖMSKA. Men vi längtar, och återkommer!

Varmt tack för allt stöd vi mottagit hittills i denna märkliga tid. Det betyder så mycket.

Hur Beate Persdotter Løkens scenografi för sommarens GLÖMSKA kommer att se ut kan vi inte avslöja riktigt än, men medan vi väntar minns vi de fantastiska rum hon skapade till TÖRST och VILSE.

 

3 kommentarer på “Det kommer en sommar…

Add yours

  1. Att oxå denna sommar 2020, få komma till teater Tofta, är något vi verkligen hoppas på. Ni är helt enkelt bäst! Utan er – ingen riktig sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: