Snödrottningen är här!

I helgen var det premiär för Teater Toftas SNÖDROTTNINGEN i Smedjan på Tofta Herrgård. Pjäsen är skriven efter HC Andersens klassiska saga med samma namn, i fri tolkning av Susanna Helldén, Lisa Parkrud och Mikael Dahl. Dessutom har Bröderna Lindgrens fantastiska sånger fått plats i berättelsen.

På scen stod Lisa Parkrud och Mikael Dahl, ackompanjerade av Anna Risne på Piano. De berättade historien om Snödrottningen med massor av lust, och på största allvar, äventyret var ett faktum och magi uppstod. Barnen i publiken bjöd på sina rättframma kommentarer, glada skratt, och en och annan behövde hålla en hand för en stund. En farmor grät en skvätt, någon drog efter andan, och under allsången i slutet var vi alla hjältar.

På Tofta Herrgård var det också premiär för den årliga julmarknaden, och även om vädret var något vildare än vanligt, så var hela gården varm och inbjudande.

Nu återstår två helger av både julmarknaden och SNÖDROTTNINGEN, och vi hoppas att få möta många barn och deras vuxna, som vill åka med till sagans värld för ett ögonblick. Och många knappar väntar på att få bli kramade av små händer… Kom till oss, så får ni se vad det betyder!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: