HÖSTSOARÉ – I SKYMNINGEN

Välkomna till I SKYMNINGEN

Hösten är definitivt här, och Teater Toftas vänner bjuder på höstsoaré! Tisdagen den 10 november kl 18.30, öppnar vänföreningen dörrarna till Magasinet på Tofta Herrgård. Det blir en stämningsfull kväll med berättelser, musik och soppa, allt under ledning av vår eminenta konferencier Gunilla Gårdfeldt.

Vi är mycket glada över att äntligen ha Claes Månsson på scen hos oss på Teater Tofta, och under kvällen kommer han bland annat att bjuda på uppläsning av en höstlig berättelse. Det blir också ett stycke ur Göran Parkruds nyskrivna pjäs, en bit ur kommande vinterns familjeföreställning, musik, diktläsning och sång. Förutom Claes Månsson möter vi Susanna Helldén, Göran Parkrud, Mikael Dahl, Lisa Parkrud, Emma Vendelek, Anna Risne och musikerna Jakob Jonsson, Daniel Andersson och Pelle Westlin.

Teater Toftas vänner bjuder på välkomstdrink, soppa, bröd från Solhaga Stenugnsbageri, kaffe och goda tillbehör, och baren är öppen för den som så önskar.

Detta är en afton för medlemmar i vänföreningen, men är du inte medlem redan, så blir du det automatiskt när du bokar biljett till höstsoarén! Nuvarande medlemmar betalar 150 kr, och blivande medlemmar betalar 300 kr (och får då rabatt på medlemskapet!).

Boka plats nu, innan de tar slut, genom att skicka ett mail till teatertoftasvanner@gmail.com.
Glöm inte att meddela eventuella allergier.

Varmt välkomna!

En kommentar på “HÖSTSOARÉ – I SKYMNINGEN

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: