vårt tack till er, publiken.

100-300x200Så faller det första riktiga höstregnet, och sommaren med Norén börjar kännas avlägsen. Det som på intet sätt känns avlägset, och som vi med värme tar med oss in i hösten, är dock vilken fantastisk spelperiod det har varit för oss. 2000 personer har i sommar hittat ut till Tofta, till vår teater på andra våningen och den trånga, varma teatersalongen.
Vi tänkte att pjäsvalet i år skulle vara en utmaning för både oss själva och er som vi skulle möta i Magasinet. Och nog har det varit en utmaning på många vis, men kanske var vi också en smula fördomsfulla? Aldrig trodde vi att vi skulle vara så uppfyllda av de möten och tankar och allt som delats med oss i samband med i stort sett varje föreställning. Vi har mött er som skrattat, gråtit, blivit arga och provocerade, er som känt igen er själva, era vänner, släktingar och arbetskamrater. Vi har hört att ni blivit berörda av att på så nära håll kunna möta oss skådespelare och den text vi förmedlat.

Vi har glatt oss åt att ni kommer, och kommer tillbaka år efter år, att ni är med på resan, att ni stöttar oss och vill att vi ska fortsätta spela teater på Tofta.

Nu väntar hösten, med planering för framtiden, barnteater och en hel del andra spännande nyheter. Mera om dem så småningom här på sidan.

Tack för den sommar som varit, en varm och minnesvärd sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: