Publikplatser på plats och multikompetens

 

Två veckors intensivt repeterande i Göteborg är till ända. Vi är tacksamma för att både Teater Uno och Folkteatern har upplåtit sina lokaler till oss, där vi påbörjat vårt arbete med att fördjupa oss i Norénorden, innan vi nu äntligen har flyttat in i Magasinet på Tofta Herrgård. Det är enormt spännande och utmanande att arbeta med denna ömsom vansinnigt humoristiska och ömsom nattsvarta text, och på en knapp månad ska allt falla på plats och bli till en helhet. Idag la vi undan manusen för en annan typ av utmanande arbete i Magasinet. Genom ett relativt litet hål i taket, bars 140 publikplatser i massivt trä ner från vind till scengolv. För oss är det lika magiskt varje år. När sädesmagasinet på Tofta förvandlas till en teater. En spelplats för brännande möten. Och nu står de där. Bänkarna. Och väntar på sin publik.

IMG_3704I den här typen av produktioner, finns det alltid en mängd enormt hårt jobbande medarbetare, alla med sin helt nödvändiga uppgift. Både på och bredvid scen. I år är en av dessa oumbärliga personer Anna Maria Engberg, som hela tiden är närvarande för sufflerande, regiassisterande, ljustekniktrixande, biljettförsäljande, skådespelarpeppande och en mängd andra små och stora åtaganden på teatern. Anna är en multikompetent frilansande skådespelare och musiker, som vi är väldigt glada att ha vid vår sida. Hon har en mängd strängar på sin lyra, bl.a. sin musik, och den kan man lyssna till på http://www.musicbyame.com. Gör det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: