Repetitionsstart och fotografering i paradiset

Idag var vi på plats i Tofta Herrgård, och påbörjade våra repetitioner i Magasinet, andra dagen på golvet. Trevande som alltid, och det gäller att hålla reda på sina repliker. ”Det är kanske inte så svårt att lära sig vad man ska säga, men när kommer det?!” Rappt är det som bara den, och många skratt ger han oss den gode Norén. Vi har en känsla av att många, när de hör Noréns namn nämnas, tror att de vet precis vad som väntar. Vi tror kanske annorlunda. Kom och titta i sommar, så kan vi väl prata om det efteråt?

Dagen avslutades med affischfoto vid havet i det enormt vackra naturreservatet ett stenkast från Tofta Herrgård. Så när ni ändå kommer förbi i sommar, passa på att ta lite extra god tid på er, så att ni hinner se er om i omgivningarna, och kanske till och med ta ett dopp!

IMG_3667Vår nya fotografvän Lisa Irvall stod bakom kameran, på gruset, i gräset, på stenar och så småningom ute i vattnet…
Vad hon fångade får ni se inom kort när affischen presenteras! Det var inspirerande och roligt att jobba med Lisa, och vi ser fram emot resultatet. Lisa kan ni följa på hennes blogg: http://irvall.blogspot.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: