En spelplats blir till

IMG_3406Många streck och pilar blir det när Ståhlberg/Parkrud bubblar scenlösningar och regitankar en regnig afton i april. Drygt två månader till premiär. Hisnande nära på ett sätt, och ändå har ännu inte ett steg tagits på Magasinets golv, mer än i tanken. Stolar, soffor, drinkbord, mattor, kostymer, Elisabeth, Harry, ingångar, material, glas, Michael, kanariefåglar, spritsorter, Julia, färger, musikval, tidsmarkörer, ljusfrågor, utgångar… oändligt många är de ord som virvlar mellan dessa huvuden. Några beslut tas, andra ska sovas på. Så är processen igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: