Startskott

Nu är vi igång! Första produktionsmötet inför sommarens föreställning. Vi som var där var undertecknad, Susanna Helldén – skådespelare och producent, Göran Parkrud – skådespelare och scenograf, och i år presenterar vi stolt Erik Ståhlberg som regissör, och Fredrik Glahns som ljussättare. Vi tar sats, kavlar upp ärmarna och ser mycket fram emot att sätta fart mot sommarens höjdpunkt i Magasinet!

En reaktion till “Startskott

Lägg till

  1. Hej! Vore tacksam få veta snarast möjligt vad ni fastnar för att spela i sommar med Erik Ståhlberg som regissör.Detta för planeringen av kulturtidningen Zenits sommarnummer. Hälsningar Britt Nordberg redaktör Zenit britt.rastis@telia.com 0730-970356

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: