UNDER FÖRESTÄLLNING

I början av andra akten har Göran och Johan en liten fotosession, där Göran tar foton av Johan i alla möjliga vinklar och poser. Men inte bara foton av Johan, utan också av vår vackra publik. Det är ljuvligt att titta igenom bilderna varje kväll, och se reaktionerna som vi möjligen känner men inte ser under föreställning, men som fastnar på bild, bakom Johan. Av hänsyn till vår publik kan vi dessvärre inte publicera så många, men för oss är det en glädje att minnas våra föreställningar genom dessa bilder. Vi ser också hur vansinnigt nära vi är våra åskådare, och våra åskådare oss. Vi har byggt ett scenrum där vi ibland undrar vem som sitter i knät på vem… Otroligt spännande för oss som står på scen, och av döma av vår publiks reaktioner och kommentarer, även en stor del av upplevelsen. Nu är vi halvvägs genom spelperioden, och vi ser fram emot ytterligare 8 unika intima möten med vår kommande publik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: