härliga sommarkvällar på teatern, och så en liten båttur…

Så är vi igång. Ikväll spelade vi den femte av våra sjutton föreställningar. Fantastiskt är det att möta vår publik, med många bekanta ansikten, som sett oss alla de tre somrarna vi spelat Strindberg i Magasinet. Men många är också de obekanta ansikten som hittar hit, som hört, läst och på andra sätt letat sig ut till vår lilla idyll på Tofta. Fina och varma möten, underbara kommentarer och tankar om det vi gör och om föreställningen, och en hel del förslag om vad vi skulle kunna spela  kommande somrar… Molière, Ibsen, Norén, Selma… osv. Vi får väl se vad det blir… Kom gärna med förslag!

Ibland tar vi oss faktiskt också en stunds ledigt, och idag blev det en ljuvlig båttur till Marstrand. Med oss hade våra små Charlie och Laura, och vår begåvade och hyllade medarbetare Johan Ehn (som en av våra recensenter var så förtjust i, att hon ville sträcka ut handen och röra vid honom under pågående premiärföreställning) och hans Mats (som för övrigt tillsammans med Sara Bergmark har skrivit storsuccén Cirkeln, vars uppföljare Eld har släppts nu under våren. Eld skrevs delvis i Tofta-trakter förra sommaren då Johan var här och spelade Fadren…) Varmt och lagom molnigt var det, och vi tuffade fram i Albrektsunds kanal i vår lilla 80-talsracerbåt med vinden i håret och solsken i blick. Fish´n chips, glass och kaffe var en perfekt uppladdning för kvällens drabbningar.

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: