Vår filmare Viktor Parkrud är på besök!

Teater Tofta är på många sätt ett familjeföretag, och nu är äldste sonen Parkrud på plats. Han är fotograf och blivande filmregissör, och har precis avslutat första året på Den Norske Filmskole i Lillehammer. Han kommer att servera oss repbilder, pressbilder och en och annan filmsekvens. Han har smugit runt på scengolvet, krupit, legat, suttit och klättrat, kommit nära och tittat på avstånd, och här kommer ett axplock ur en vecka mitt i repetitionsperioden sett ur hans perspektiv… håll tillgodo! och så lite dans?  http://www.youtube.com/watch?v=M3lMfOQ2S40&feature=youtu.be


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: