Och så kom vår ljussättare…

…Fredrik Glahns förbi. Han frilansar som ljussättare och manusförfattare, och har det senaste årtiondet gjort ljusdesign till ett hundratal föreställningar i Sverige, Danmark, Tyskland och New York. Vi är mycket glada att ha honom med i teamet och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom. Det är en utmaning att sätta ljus i en lokal där det är så lågt till tak att vissa av våra skådespelare knappt kan stå upprätt, men det är också en fantastisk teaterlokal på många sätt, där publik och skådespelare kommer otroligt nära. Fredrik är sugen på att ta sig an utmaningen och nästa vecka kommer han tillbaka och börjar hänga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: