Lisa Parkrud till Teaterhögskolan!

Idag jublar vi över att en av våra skådespelare i sommarens föreställning, Lisa Parkrud, har kommit in på Teaterhögskolan i Malmö! Lisa är 21 år och bestämde sig tidigt för att blir skådespelare. Hon har bl.a. gått på Angeredsgymnasiets teaterlinje, och avslutar just nu andra året på skådespelarlinjen vid Wendelsbergs Folkhögskola. Vi på Teater Tofta Herrgård är glada över att kunna presentera en så talangfull ung ny målmedveten skådespelare i sommarens föreställning STRINDBERGx2. Grattis Lisa! och Grattis Teaterhögskolan i Malmö! www.thm.lu.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: