Arkivet säger tack och adjö

Så har äventyret med Arkivet kommit till vägs ände.

Ni var många som kom och klev in i det bitvis absurda universum som Göran Parkrud format med sin text och som textilkonstnären och scenografen Ida-Lovisa Rudolfsson skapat scenrummet till. Först i Magasinet på Tofta Herrgård under sommaren och sedan på Folkteatern i Göteborg i oktober.

Vi har njutit storartat av att bjuda er på de av livet tilltufsade arkivarbetarna Berit, Nils och Veronica under ledning av den oberäknelige chefen Gabriel Gudén och deras förehavanden på en annorlunda arbetsplats. Ni har förfasats, skrattat, gråtit, tyckt illa om, sympatiserat, undrat. Ni har delat tankar om drömmar, ensamhet, rädsla, längtan och hur ni börjat se annorlunda på katter… och många teorier har ni presenterat för oss kring hur det hela egentligen slutade…

Vi säger stort och varmt tack till fantastiska medarbetare och samarbetspartners, för värdskap på både Tofta Herrgård och Folkteatern. Och PUBLIKEN; tusen tusen tack för engagemang, för hejarop, analyser, varma ord och kramar. Det är ovärderligt.

Arkivet har lagts ner för sista gången, men minnena finns kvar. Och drömmarna. Glöm aldrig drömmarna.

Vi ses ♥️

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑