Kollationering för Vilse!

Igår var en ovanlig dag på vårt nya kontor… För första gången samlades hela ensemblen och teamet för att försiktigt lära känna varandra och sparka igång årets repetitioner. Spännande!

koll.1

Förarbetet har pågått i månader, men det inte förrän nu som allt börjar falla på plats. Plötsligt blir allt så verkligt! Det är dags, vi gör verkligen det här! Vi var många som andaktsfullt satte oss ned vi långbordet för att börja undersöka årets nyskrivna pjäs. Vem är det vi skall få möta? Vad vill de och vad drömmer de om? Vad säger de till varandra? Och kanske ännu viktigare – vad vågar de inte säga till varandra?

Vilse är en fristående fortsättning på fjolårets föreställning Törst. Man behöver alltså inte ha sett Törst för att komma och titta i år. Men vi behöver ändå förhålla oss till det, och det är nytt för oss här på Teater Tofta. Vad har hänt med systrarna Tove och Cecilia på fem år?

koll.3

Måndagskvällen sänkte sig över Göteborg, vi tände lamporna i det Gathenhielmska huset och fortsatte jobba. Förutom läsning bjöd kvällen på skratt, nervositet, lugn, utbyte av idéer och många koppar kaffe. Det känns stort och ofattbart just nu, men om ynka fem veckor kommer vi vara klara med allt och stå redo att möta er igen under Magasinets takbjälkar.

Årets föreställning är en intim en, så det är både med pirr i magen och mycket glädje vi nu tar oss repetitionsarbetet. Önska oss lycka till!

koll.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: