Premiär för Lycke Films BUNDEN!

När vi startade Lycke Film 2017, så visste vi nog inte riktigt vad vi gav oss in i. Vi visste att vi ville göra en långfilm, vi förstod att vi hade fantastiska kollegor som ville vara med och många runtomkring som stöttade oss. Med det i ryggen kastade vi oss ut. Nu, nästan två år senare, är filmen klar! Vi har arbetat hårt, och många är de som har del i att detta blivit verklighet. Det känns både spännande och kittlande nervöst att dela detta med er.
Men som vi har sett fram emot att säga; varmt välkomna till:

VÄRLDSPREMIÄREN av BUNDEN på Bio Roy, den 24 mars kl. 18.00!

Biljetter hittar ni här! Bio Roy – Bunden

BUNDEN BILD

Stefan och Helena firar tio år som gifta. Med en önskan om att väcka något som kanske gått förlorat, bjuder de in till en sommarfest i Magasinet på Tofta Herrgård, där de också gifte sig. Ett litet brokigt sällskap samlas för att fira dem, men det blir inte riktigt den fest och den nystart jubilarerna förväntat sig. Under middagen och festen framkommer att de båda bär på saker som de inte vågat berätta om, och när hemligheterna kommer upp till ytan, ställs de inför frågan om hur de ska leva tillsammans.

REGI Kristina Nillson SKÅDESPELARE Arvin Kananian, Susanna Helldén, Göran Parkrud, Maria Fahl Vikander, Mattias Palm, Emelie Strömberg, Ella Schartner

MANUS Göran Parkrud REGI Kristina Nilsson KLIPP Patrik Forsell A-FOTO Sara Svärdsén B-FOTO Sajjad Aryanfar C-FOTO/EL-ASS Joakim Hallström INSPELNINGSLEDARE Viktor Parkrud LJUD Eric Guslén DIT/SCRIPTA Elin Rönndahl REKVISITA/KOSTYM/MASK Siri Thorpenberg KOSTYM Erika von Weissenberg RUNNER Kerstin Rutgersson CATERING Samantha Larsen SHIBARIINSTRUKTÖR Andreas Andy Burmester MANUSKONSULTER Lotta Neuhauser och Viktor Parkrud GRADING Emil Eriksson LJUD Lukas Nilsson, Henric Andersson, Henrik Sunnåker, Per Boström GRAFISK FORM Anders Wennerström MEDPRODUCENT Anna Fredriksson
PRODUCENT Susanna Helldén

En kommentar på “Premiär för Lycke Films BUNDEN!

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: