Tack för i sommar!

Så var ännu en sommar på Teater Tofta till ända. Med visst vemod packar vi ihop bänkarna, och lyfter den upp på Magasinets vind för att lämna plats julmarknad och annat som har sitt hem där under resten av året, när vi inte är på plats.

Men vi lägger en fantastisk sommar i minnet, och säger TUSEN TACK till alla som besökt oss, alla som jobbat på herrgården och i teaterbaren, och till våra fantastiska medarbetare. Vi tar med oss en föreställning som väckt många samtal kring föräldraskap och relationer, om gud och undergången, och vilken ensemble som gestaltat detta!

En av våra besökare skrev följande på Facebook:

”Igår såg jag en väldigt vacker och gripande föreställning på Tofta Herrgård, norr om Göteborg – Människor i Solen av Jonas Gardell i regi av Bengt Larsson Heppling. Den hade en väldigt fin ton och en lyhörd regi med öga och öra för mänsklighetens kamp, med alla hennes ljusa och mörka sidor.
Utmärkt skådespeleri av Daniel Träff, Alexandra Lindholm, Carl Markus Wickström, Lisa Parkrud, Maria Fahl Vikander och Charlie Parkrud/Viktor Werlenius. De har fått en tydlig riktning, ram och form där de har skapat och erövrat en egen tolkning med stor konstnärlig integritet, som gör dem till sex unika, levande universum med det vidunderliga djupet och tvivlen som vi alla människor känner och har.
Det gör ont, det är tragiskt, det är roligt, det lyfter och flyger iväg.
Det lilla scenrummet, tillsammans med det ypperliga valet av musik, slår an en sträng i själen som spränger allt trä, bänkar och takstolar och blir en upplevelse som följer med en långt ut i natten och evigheten – Egentligen kan vi ingenting”
Har du möjlighet så tycker jag verkligen att du ska åka och se den. Den är värd en resa.”

Tack för orden kära besökare, de ger kraft att arbeta vidare, mot nya höjder, mot nya somrar och nya spännande projekt! Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: