Tack för i år!

Kära publik och nyfikna besökare!

Tusen TACK för i år!

Vi ser tillbaka på sommaren med BUNDEN, och gläds över fantastiska medarbetare, berörande möten med publiken, och vi känner oss stolta över att satsningen på denna nyskrivna  pjäs av vår egen Göran Parkrud mottogs så väl. Ljust framstår också minnet av den lilla Höstsalongen, där vänner mötte vänner, och musik, sång, texter och ord gav ljus och värme i mörkret. Sist men inte minst har vi njutit av en vintersäsong med både En Förtrollad Jul och Snödrottningen! Hundratals barn har vi mött, med pedagoger och med andra vuxna, så kloka, så nyfikna, så olika och så roliga i mötet. Magiska stenar och knapphalsband har tillverkats på löpande band och andäktigt överlämnats till de små, och så många gånger har det sjungits för full hals med snödrottningspubliken ”Jag är ingen superhjälte jag, men jag trivs ju ändå bra, jag är ganska bra på allt!”

2017 är vi tillbaka med en ny sommarproduktion och annat spännande, så håll utkik!

TACK för i år, och ta väl hand om varandra.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: