Medarbetare på andra äventyr

Teater Toftas Susanna Helldén i Ingvar, en musikalisk möbelsaga på Teater Västernorrland.

Skådespelarna som sågs i förra sommarens DOCKHEM på teatern, kommer ni ihåg dem? Det är klart att ni gör. Ni kanske undrar vad de gör nu, när Teater Tofta har vinteruppehåll? Det har vi koll på. Några av våra medarbetare kommer tillbaka till oss, medan andra drar vidare på nya uppdrag, och vi kommer också ha glädjen att presentera nya ansikten på teatern i sommar.

Håll till godo, snart kommer mer info om sommarens föreställning!

Bild_01TORVALD – Johan Ehn, har sedan förra sommaren turnerat flitigt med barnföreställningen Barbie-Nils och pistolproblemet, som han själv skrivit manus till efter en bok av Kari Tinnen. Föreställningen görs i Teater Barbaras regi, som Johan också är konstnärlig ledare för, tillsammans med Carina Jingrot. Barbie-Nils fortsätter att turnera landet runt resten av året, så håll ögonen öppna, om denna lilla pärla passerar en ort nära dig!

 

 

11193296_10153454016032868_3524679359896166337_nKRISTIN LINDE – Lisa Parkrud har under våren spelat Barnen i trädet, en klassisk folksaga i ny tappning, om två barn som lyckas överlista en vuxen som vill dem illa. Föreställningen görs i regi av Banditsagor på turné i södra Sverige fram till sommaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

2101425

DOKTOR RANK – Mattias Palm regisserade i höstas Mel Brooks Broadwaysuccé The Producers på Säffleoperan, dit han också kommer att återvända hösten 2016 för att regissera My fair lady. Under vintern har han arbetat på Norrlandsoperan med Den listiga lilla räven.

 

 

 

 

Katitzipress4-SuperstudioKROGSTAD – Alexander Öhrstrand, åkte direkt till Borås Stadsteater efter sista föreställningen av Ett Dockhem
för att repetera och spela i familjeföreställningen Katitzi. Föreställningen spelades november-januari.

 

 

 

 

 

bild kvinnotrio kommunisterNORA – Susanna Helldén, en av våra konstnärliga ledare har just idag PREMIÄR på Ingvar, en musikalisk möbelsaga på Teater Västernorrland, i Sundsvall. En musikalisk samtidssatir som kärleksfullt hyllar och driver med såväl den svenska självbilden, som Ingvar Kamprads livsverk IKEA. Nio sjungande skådespelare och musiker bjuder på en fartfylld och rolig föreställning. Vi lyckönskar henne med en stor SPARK ikväll och i föreställningarna som pågår fram till 15 maj.

 

En kommentar på “Medarbetare på andra äventyr

Add yours

  1. Tack! Jätteroligt att följa vad ni gör. Stor spark i baken till Susanna ikväll och till er alla i allt ni gör, ni är fantastiska. Jag går ganska ofta på teater och det är inte så ofta som jag blir berörd. Alla era föreställningar på Tofta har berört mig starkt och givit efterföljande tankevågor och känslor, varmt tack för det. Ser fram emot sommarens föreställningar. vet ni redan nu vilka datum ni kommer att spela så tar jag gärna emot den informationen så jag kan planera in det i min sommar. Allt gott Monica Cederholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: