Psykologer går på teater

Nu är det klart! Det blir psykologsamtal i år också! Torsdagen den 31 juli efter föreställningen har vi glädjen att välkomna Jenny Jägerfeld och Charlotta Lundgren till ett samtal om LYCKA, där det också finns möjlighet för publiken att ställa frågor och dela sina tankar.

author2Jenny Jägerfeld är psykolog, författare och föreläsare, och vann 2010 Augustpriset med Här ligger jag och blöder, i kategorin barn- och ungdomslitteratur. Hösten 2013 kom hennes nya roman Jag är ju så jävla easy going. Tillsammans med Jonas Mosskin driver hon i Stockholm Psykologer läser böcker, och Psykologer går på teater, där böcker och föreställningar analyseras ur ett psykologiskt perspektiv.

 

 

1466107_607039769355760_547620331_nCharlotta Lundgren är psykolog, numera verksam inom Previa företagshälsovård. Hon har också en bred klinisk erfarenhet från vuxenpsykiatri och primärvård. Charlotta har också under ett par års tid varit involverad i ett folkbildande samarbetsprojekt mellan ABF och Folkteatern i Göteborg kallat ”teaterterapi”, som i korthet går ut på att genom att använda sig av karaktärer i pjäser förmedla hur ett psykologiskt behandlingsarbete skulle kunna se ut.

 
På Teater Tofta kommer ett samtal med Jenny Jägerfeld och Charlotta Lundgren att hållas med början ca kl. 22, efter föreställningen den 31 juli. Samtalet är gratis, och ni som redan sett föreställningen vid ett annat tillfälle är givetvis välkomna att komma och lyssna och delta.

Vi ser mycket fram emot att höra deras tankar om föreställningen.

Mer om Jenny kan ni läsa på jennyjagerfeld.se och Psykologer går på teater finns på facebook: facebook.com/psykteater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: