tacksamhet och tomhet

TACK. Vilken underbar sommar.

Tack kära publik, för att ni kom. För att ni överöste oss med kärlek, för att ni gav oss så spännande analyser, delade med er av era tankar, gav oss uppslag inför kommande produktioner och önskade, i vissa fall till och med krävde, att vi skulle komma tillbaka nästa sommar.

Tack alla på Tofta Herrgård för ert som alltid fantastiskt fina bemötande, och för att det alltid är så roligt att samarbeta med er. Tack Karen, Petter, Lillemor, Bertil, Sara ”i baren” och alla ni andra som jobbat hårt på olika håll.

Tack Anders och Sara för ert otroligt fina arbete med affischen, pressmaterial och program. Tack Viktor och Karin för fina bilder. Tack Anna för att du gav våra barn så mycket kärlek. Tack Fredrik för ljuset. Tack Robin för hjälpen.

Tack Anna R. För allt.

och TUSEN TUSEN TACK kära ensemble. För hårt arbete, gott humör, fina möten, och för den fina föreställningen som vi gjorde tillsammans. Tack Johan, Sara, Christer, Lisa, och Göran.

Lite tomt känns det när det nu gått ett par dagar. Men sommaren 2012 blir fin att minnas, och nu fortsätter arbetet mot kommande sommar. Och vad vi bjuder på då, det står än så länge skrivet i stjärnorna.

Vi ses.
Susanna
Teater Tofta Herrgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: