PREMIÄR & KÄNSLOSVALL

Så var premiären över. Denna mycket märkliga dag i varje produktion. Man ser fram emot den, räds den, längtar och blir nervös. Det är på ett sätt slutet, men också mitt i, och samtidigt är det bara början… Hur som helst är det ett delmål på den resa som vi är med om i sommar. Nervigt och kittlande var det, och förväntan låg i luften, både hos oss och vår publik. Regnet öste ner, smattrade på tak och trappor, vi blev dyblöta vid varje entré och sorti, och det blev varmt och fuktigt i Magasinet – men stämningsfullt var det när det mörknade över Tofta Herrgård på vår premiärafton.

Tack ni som var där, för ert stöd, er värme, era skratt,  era tårar och fina ord. Nu är vi redo att göra vårt yttersta för resten av spelperioden. Kvällen avslutades med bubbel och bröd från Solhaga Stenugnsbageri, med röror från Tofta Herrgårds eget kök, och Johans fantastiska Strindbergtårta! Så småningom promenerade några av oss hem genom natten, mötte paddor på vägen i månskenet, och dansade schottis vid Stämdalen. Vilken kväll. Tack också alla fina medarbetare för ert hårda och fantastiska arbete. Och välkomna alla ni som kommer och tittar framöver. Vi ser fram emot att möta er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: