NU ÄR VI IGÅNG!

Kollationering! Märkligt ord det där egentligen. ”Jämföra, granska”. ”Första repetitionen av ett teaterstycke, vanligen med genomgång av pjästexten, fördelning av rollerna, tolkningsdiskussioner m.m.” står det att läsa i NE. Ganska exakt det har vi gjort ikväll. Förutom att vi också har bekantat oss mera med varandra, och dessutom till sist druckit lite bubbel och babblat en hel del. Vi har tagit det första steget mot sommarens föreställning STRINDBERGx2 – Fordringsägare och Leka med Elden som en helaftonsföreställning. Imorgon fortsätter resan med skådespelarna Christer Fjällström, Göran Parkrud, Lisa Parkrud, Susanna Helldén, Johan Ehn och Sara Estling – Vi är i gång, äntligen!

En kommentar på “NU ÄR VI IGÅNG!

Add yours

  1. Va roligt att ni bloggar, blir roligt att se/läsa hur det går för er i magasinet! Kan ni lägga upp en bild på smörrebrödet som bjuds på vid Gravölet också vore min lycka gjord! Finns biljetter kvar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: