TEAMET

Här presenteras sommarens eminenta team! 

REGISSÖR – Viktoria Folkesson!

Äntligen är hon tillbaka på Teater Tofta! Sist vi såg henne i Magasinet var i LYCKA 2014. Nyligen har hon synts i SVTs Vår tid är nu, i en bejublad Kafkaföreställning på Borås Stadsteater, och hon har arbetat på både Hagateatern och Folkteatern. I sommar regisserar hon Törst hos oss, det gläder oss enormt!
Foto: Lisa Irvall

 

 

SCENOGRAF OCH LJUSSÄTTARE – Beate Persdotter Løken!

Hon är tillbaka! Förra året hade hon den utmanande uppgiften att förvandla Magasinet till en övergiven campingplats, med strand och stugby, och gjorde så med den äran. Nu är hon tillbaka för att skapa hem åt en av systrarna i Törst, där pjäsen kommer att utspela sig. Beate är scenograf, ljussättare, attributmakare och konstnär utbildad vid Kunstakademiet i Tromsø. Till vardags är hon en del av Teater Tamauer, och arbetar också för närvarande på Göteborgsoperan. Varmt välkommen tillbaka!
Foto: Susanna Helldén

 

KOSTYMÖR OCH MASKÖR – Agnes Parkrud!

Agnes har varit delaktig i många av uppsättningarna på Teater Tofta, bland annat som regiassistent, producentassistent och barchef. I år har vi glädjen att ha henne hos oss som Kostymör och Maskör. Agnes har arbetat inom klädbranschen i flera år, och har ett brinnande modeintresse. När hon inte är på Teater Tofta är hon på Zentropa Sweden, där hon utbildar sig inom filmproduktion. Varmt välkommen till teamet!
Foto: Susanna Helldén

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: