SOMMAREN 2019 – VILSE

Äntligen kan vi stolt avslöja vad vi ska spela i sommar, vår tionde säsong!

Efter succéerna Bunden och Törst har nu Göran Parkrud återigen skrivit ett spännande, brännande nära kammardrama, som vi får njuta av i Magasinet  på Tofta Herrgård i sommar.

”På magasinets loftliknande övre våning gömmer sig vad som måste vara ett av landets mysigaste teaterrum.” skrev GP 2018, och i sommar är vi alltså tillbaka under takbjälkarna med:

VILSE av Göran Parkrud i regi av Emilie Strandberg

Vilse är en helt fristående fortsättning på Törst, som utspelar sig fem år senare. Vi får möta Tove som flyr sitt hektiska rektorsliv för en sommar på landet, på gården där hennes syster Cecilia bor. Men det blir inte riktigt den vila hon förväntat sig. Både arbetet och det förflutna jagar henne, och när kärleksrelationen dessutom ställs inför nya utmaningar, tvingas hon möta både sig själv och sina nära på nya sätt. Om livsval, kärlek och familjehemligheter.

Premiär 6 juli i Magasinet på Tofta Herrgård kl 19.30

BILJETTER HITTAR DU HÄR: BILJETTER – VILSE

Föreställningen spelas sen onsdag till lördag fram  till den 17 augusti.

Rollen som Gunnar delas av två 12-åringar; Charlie Parkrud och Jack Hedesström. Här följer deras speldagar:
CHARLIE: 6, 11, 13, 24, 25, 26, 27, 31 juli, 1, 9, 10, 14, 16 augusti.
JACK: 5, 10, 12, 17, 18, 19, 20 juli, 2, 3, 7, 8, 15, 17 augusti.

Här på sidan kommer du så småningom att kunna läsa om alla medverkande och följa vårt arbete fram till vår tionde sommarpremiär!

Man behöver inte alls ha sett Törst för att se Vilse, men om man ändå är nyfiken, så hjälper vi gärna till! Swisha i så fall 100 kr till oss på 123 322 67 19, uppge namn och adress i meddelandefältet, så skickar vi ett signerat ex av Boken Törst till dig, var du än befinner dig i världen!

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: