VI HAR STARTAT FILMBOLAG!

Välkommen till LYCKE FILM AB!

Efter snart åtta år med Teater Tofta, så ger vi oss nu in på en ny spännande resa vid sidan av teatern. Vi har startat filmbolag, och Lycke Film spelar in sin första långfilm i sommar på Tofta Herrgård med omnejd. Filmen bygger på förra sommarens succépjäs BUNDEN av Göran Parkrud, och det kommer att bli en vacker sommarfilm mitt i Lyckeidyllen, men också en brännande nära film om kärleksrelationer, familj, bundenhet, sexualitet och frihet.

Att få statligt stöd för att spela in en film är en tidskrävande och snårig process, och vi vill inte vänta. Därför har vi beslutat oss för att genomföra detta drömprojekt med små resurser, men med stor kunskap och engagemang hos filmteam och skådespelare.

Bakom kameran står vår fotograf Sara Svärdsén, och för regin står Kristina Nilsson. Framför kameran kommer vi att få se Maria Fahl Vikander, Göran Parkrud, Susanna Helldén, Emelie Strömberg, Mattias Palm, Ella Schartner, Arvin Kananian, och några till!

Men vi behöver hjälp! Just nu har vi en crowdfundingkampanj på Kickstarter, som går ut på att vi under en period, med gemensamma krafter, hoppas kunna få ihop en summa som kan hjälpa oss att genomföra filminspelningen i sommar! Kika gärna in, och skänk en slant om du har möjlighet, eller sprid till dina vänner! Vi är tacksamma för alla bidrag! Det är bara drygt två veckor kvar!
(På Kickstarter är det allt eller inget som gäller. Om vi inte kommer upp till vårt mål, så går alla bidrag tillbaka till givaren)

Vill du vara med och stötta vår film?

Gå till vår sida på Kickstarter på https://www.kickstarter.com/projects/1592954285/bunden?ref=video
Tryck på Back this project om du vill skänka en slant

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: